Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ άνοιξαν στις 01 Αυγούστου 2016. Η περίοδος εγγραφών έχει λήξει.

Οι εγγραφές γίνονται είτε online, είτε με την συμπλήρωση της έντυπης αίτησης συμμετοχής που μπορείτε να προμηθευθείτε και στη συνέχεια να καταθέσετε στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Στάδιο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ) τις παρακάτω ημέρες/ώρες:

  • από 01 έως 12 Αυγούστου 2016 (καθημερινές 11.00 – 13.00)
  • από 16 Αυγούστου (καθημερινές 11.00 - 13.00 & 18.00 – 20.00)

 

ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι), ενώ ο Αγώνας Παιδιών απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2007, 2006, 2005).


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής, ή την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο βαθμό που τα παρακάτω όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (έχουν υποβάλλει και έχουν καταβάλλει και το ποσό της συνδρομής συμμετοχής των) μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους. 

Εγγραφές μετά τις 20 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο στον βαθμό και για τον αγώνα δρόμου που δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

 

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα RUN GREECE AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ είναι 3.100 δρομείς.
Αγώνας 10χλμ: 500
Αγώνας 5χλμ: 1900
Αγώνας Παιδιών: 700 

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ για τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ. 

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής μπορεί να γίνει: 

(α) μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,

(β) μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981 - Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ

(γ) με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης έντυπης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: ).


ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που υποβάλετε την εγγραφή σας online ή δηλώσετε σωστά το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβή του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε σωστά πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε θα μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - Αλεξανδρούπολη" που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Εναλλακτικά, ονομαστική κατάσταση όλων των συμμετεχόντων δρομέων και των αντίστοιχων αριθμών συμμετοχής θα έχει αναρτηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. 

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 – 20.00. 

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να το μάθει είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα "Λίστες Εκκίνησης - Αλεξανδρούπολη" που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα, είτε από΄τις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Νέο Νομαρχείο.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

• Φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ):

- τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο «chip» χρονομέτρησης

- παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής

- αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

• Τσάντα δρομέα που περιλαμβάνει:

- Τεχνικές Οδηγίες

- Τ-shirt WIND

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο).