Αλεξανδρούπολη, το σταυροδρόμι των λαών, των πολιτισμών, της ομορφιάς.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, αλλά και την κεντρική λεωφόρο της πόλης, στο Run Greece της πόλης μας.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή και ζήσε την εμπειρία των Αγώνων 10χλμ ή 5χλμ αλλά και του Αγώνα Παιδιών 800μ.

Ο τρίτος αγώνας της σειράς αγώνων δρόμων που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καστοριά όπου εκτός από τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ. που διεξάγονται στο RunGreeceθα γίνει και Ημιμαραθώνιος δρόμος. Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Η Εκκίνηση και ο τερματισμός για όλες τις αποστάσεις γίνεται μπροστά από το  Κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με ώρα έναρξης 10:00 και αναλυτικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα:

10:00  ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  &  10χλμ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:05  1χλμ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

10:05  5χλμ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Στο Ηράκλειο της Κρήτης έγινε την Κυριακή 29 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας της σειράς Run Greece με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από το νησί και όχι μόνο.

Οι αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό τη WIND μεταμόρφωσε για μία ακόμη φορά την πόλη του Ηρακλείου σε αγωνιστικό χώρο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και σε ότι αφορά την παρουσία του στους δρόμους και τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού.